Protesta Emaus AlteaHui els treballadors i treballadores d’EMAUS han decidit alçar la seua acampada-protesta en la plaça de l’Ajuntament.
Des del passat 26 de maig han estat durant 24 hores al dia en esta acampada en senyal de protesta per la vulneració i vexació per part de la Conselleria de Benestar Social dels seus drets laborals i els drets dels menors i dones que l’organització EMAUS acull.
A partir d’ara es concentraran els dimarts en el mateix lloc per a continuar amb les seues reivindicacions, tal com es va decidir en l’assemblea amb els administradors concursals i el comité d’empresa EMAUS CC.OO.
Des del PSPV-PSOE Altea volem donar-vos les gràcies per la vostra labor i per no rendir-vos mai, i com sempre estem a la vostra disposició.
Gràcies!
***********************************************
Protesta Emaus Altea 3Hoy los trabajadores y trabajadoras de EMAUS han decidido levantar su acampada-protesta en la plaza del Ayuntamiento.
Desde el pasado 26 de mayo han estado durante 24 horas al día en esta acampada en señal de protesta por la vulneración y vejación por parte de la Consellería de Bienestar Social de sus derechos laborales y los derechos de los menores y mujeres que la organización EMAUS acoge.
A partir de ahora se concentrarán los martes en el mismo lugar para continuar con sus reivindicaciones, tal como se decidió en la asamblea con los administradores concursales y el comité de empresa EMAUS CC.OO.
Desde el PSPV-PSOE Altea queremos daros las gracias por vuestra labor y por no rendiros nunca, y com siempre estamos a vuestra disposición.
Gracias!