visita a los colegios

La Regidora Socialista d’Eduació Vicente Pérez junt amb el també Regidor Socialista d’Infraestructures Roque Ferrer, han continuat avuí amb la seva ronda de visites pels col.legis per a revisar les obres que estàn realitzant-se en el període d’estiu.
En esta ocasió han estat al Col.legi d’Altea la Vella.
Unes visites que van començar el passat dimecres amb la pretensió de coneixer de primera mà quines són les necessitats dels diferencts centres públics educatius d’Altea i revisar les obres actuals dels mateixos i que per eixe mateix motiu els portarà a visitar els cinc col.legis públics que tenim a la nostra localitat.

*******

La Concejala Socialista de Educación Vicenta Pérez junto con el también Concejal Socialista de Infraestructuras Roque Ferrer, han continuado hoy con la ronda de visitas por los colegios para revisar las obras que se estan realizando durante el período estival.
en esta ocasión han estado en el Colegio de Altea la Vella.
Unas visitas que empezaron el pasado miércoles con la pretensión de conocer de primera mano cuales son las necesidades de los diferentes centros educativos de Altea y revisar las obras actuales de los mismos y que por este mismo motivo les llevará a visitar los cinco colegios públicos que tenemos en nuestra localidad.