Vicente RipollEste matí l’Edil Socialista de Policia i Trànsit Vicent Ripoll ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per a anunciar que com ocorre cada estiu, des d’este divendres 27 i fins a setembre, es tallaran al tràfic els carrers del Nucli Antic: Sant Miquel, Sant Josep, Portal Vell, Salamanca, Consol, Concepció i carrer Fondo en horari de 19.00 fins a les 04.00 hores.
Respecte a este tema Vicent Ripoll ha volgut recordar que prop al Nucli Antic es troben els aparcaments públics de Palau, Belles Arts i Piteres.

El Regidor del PSPV-PSOE ha afirmat estar assabentat dels problemes que tenen els residents d’esta zona per a accedir a les seues cases en l’horari de tancament de carrers per a poder descarregar o que persones majors puguen arribar amb cotxe fins a les seues cases.
Per a donar solució a estos problemes que repetixen cada any l’edil ha avançat que s’està estudiant el crear una targeta personal per a cada veí i veïna per a que puguen accedir a les seues vivendes amb cotxe sense que açò supose cap problema, ja que com afirmava Vicent Ripoll és primordial mirar per la ciutadania i anar solucionant els problemes que tinguen.

*******

Esta mañana el Edil Socialista de Policía y Tránsito Vicent Ripoll ha comparecido ante los medios de comunicación para anunciar que como viene ocurriendo cada verano, desde este viernes 27 y hasta septiembre, se cortarà al tràfico las calles del Casco Antiguo: Sant Miquel, Sant Josep, Portal Vell, Salamanca, Consol, Concepción y Carrer Fondo en horario de 19.00 hasta las 04.00 horas.
Respecto a este tema Vicent Ripoll ha querido recordar que cerca al Casco Antiguo se encuentran los parquings públicos de Palau, Belles Arts y Piteres.

El Concejal del PSPV-PSOE ha afirmado estar enterado de los problemas que tienen los residentes de esta zona para acceder a sus casas en el horario de cierre de calles, para poder descargar o que personas mayores puedan llegar en coche hasta sus casas.
Para poder dar solución a estos problemas que vienen repitiéndose cada año el edil ha avanzado que se está estudiando el crear una tarjeta personal para cada vecino y vecina para que puedan acceder a sus viviendas en coche sin que esto suponga ningún problema, ya que como afirmaba Vicent Ripoll es primordial mirar por la ciudadanía e ir solucionando los problemas que tengan.